81 100 800 info@germanhighstreet.dk

Rosenheim

Münchener Strasse

Rosenheim

Ejendommen i Rosenheim er en blandet butik- og boligejendom, hvor boligdelen dog kun udgør en mindre del af udlejningsarealer på 1.794 m². Ejendommen er beliggende på Münchener Strasse – den mest velbesøgte handelsgade i byen. Ejendommen ligger på den mest centrale del af gaden, og facaden har udsigt til en park, som er et naturligt samlingspunkt for gadens handlende.

Ejendommens lejere er butikkerne: New Yorker og Orsay GmbH. NewYorker er del af en international tøjkæde med over 500 butikker globalt. Orsay er et fransk modefirma med mere end 400 butiker på verdensplan. Af naboer til ejendommen kan blandt andet nævnes H&M og Tchibo.

Replica Uhren Bestes Replica Uhren Bestes Replica Uhren montres rolex replica watches Relique Rolex Montres Imitation De Montres Montres Pas Cher Bestes Relique Rolex Replicas de relojes suizos Replicas de relojes suizos Replica Orologi svizzeri Repliche Orologi Rolex Imitazione Di Orologi Rolex Orologi Omega Replica Orologi Longines Replica Repliche Orologi Rolex
sitemap
Replica Rolex Montres