81 100 800 info@germanhighstreet.dk

Essen

Limbecker Strasse

Essen

Ejendommene i Essen ligger begge på Limbecker Strasse 42 og 47-49. Limbecker Strasse er sammen med Kettwiger Strasse de bedste og mest befærdede handelsstrøg i Essen. Den ene ejendom i Essen omfatter et udlejningsareal på 762 m², hvoraf ca. halvdelen har været udlejet til Hallhuber, der er en velkendt og landsdækkende tøj-kæde. Hallhuber har i forbindelse med rekonstruktion efter Covid-19 opsagt og fraflyttet lejemålet i 2020 Resten af ejendommen er kontorareal. Hel ejendommen er p.t. tom og forsøges genudlejet.

Den anden ejendom i Limbecker Strasse på ca. 1.272 m² er en blandet kontor- og butiksejendom. Ejendommen er placeret centralt på gågaden og ligger tæt på butikker som H&M, Zara, Foot Locker og Vero Moda. Ejendommens ankerlejer er Calzedonia Germany GmbH, som har to tøjmærker/brands i ejendommen. Calzedonia har udtrykt ønske om at fraflytte ejendommen når deres kontrakt udløber primo 2022.

Tysklands største butikscenter er opført ca. 100 m fra vores ejendomme i Essen med et samlet udlejningsareal på ca. 70.000 m², herunder et Karstadt center med 20.000 m². Desværre er der p.t. en række ledige butikker i Limbecker Strasse og en større del af bykernen er hårdt ramt af butikslukninger i forbindelse med Covid-19.

Replica Uhren Bestes Replica Uhren Bestes Replica Uhren montres rolex replica watches Relique Rolex Montres Imitation De Montres Montres Pas Cher Bestes Relique Rolex Replicas de relojes suizos Replicas de relojes suizos Replica Orologi svizzeri Repliche Orologi Rolex Imitazione Di Orologi Rolex Orologi Omega Replica Orologi Longines Replica Repliche Orologi Rolex
sitemap
Replica Rolex Montres