81 100 800 info@germanhighstreet.dk

Essen

Limbecker Strasse

Essen

Ejendommene i Essen ligger begge på Limbecker Strasse 42 og 47-49. Limbecker Strasse er sammen med Kettwiger Strasse de bedste og mest befærdede handelsstrøg i Essen. Den ene ejendom i Essen omfatter et udlejningsareal på 762 m², hvoraf ca. halvdelen er udlejet til Hallhuber, der er en velkendt og landsdækkende tøj-kæde. Resten af ejendommen er kontorareal.

Den anden ejendom i Limbecker Strasse på ca. 1.272 m² er en blandet kontor- og butiksejendom. Ejendommen er placeret centralt på gågaden og ligger tæt på butikker som H&M, Zara, Foot Locker og Vero Moda. Ejendommens ankerlejer er Calzedonia Germany GmbH, som har to tøjmærker/brands i ejendommen.

Tysklands største butikscenter er opført ca. 100 m fra vores ejendomme i Essen med et samlet udlejningsareal på ca. 70.000 m², herunder et Karstadt center med 20.000 m². Etablering af den nye center har styrket kundeflowet i Limbeckerstrasse og gaden har igennem de seneste 3-4 år gennemgået en forandring hvor flere og flere mærkevarerbutikker etablere sig og gaden er derfor blevet mere fashionabel.

Replica Uhren Bestes Replica Uhren Bestes Replica Uhren montres rolex replica watches Relique Rolex Montres Imitation De Montres Montres Pas Cher Bestes Relique Rolex Replicas de relojes suizos Replicas de relojes suizos Replica Orologi svizzeri Repliche Orologi Rolex Imitazione Di Orologi Rolex Orologi Omega Replica Orologi Longines Replica Repliche Orologi Rolex
sitemap
Replica Rolex Montres