81 100 800 info@germanhighstreet.dk

Braunschweig

Bohlweg & Münzstrasse

Braunschweig

Ejendommene i Braunschweig ligger på henholdsvis Bohlweg og Münzstrasse, der begge er del af det centrale gågademiljø ved indkøbsgaden Damm. Ejendommen på Bohlweg omfatter et udlejningsareal på 1.356 m², hvoraf ca. halvdelen p.t. er til genudlejning, mens resten af ejendommen består af boliglejemål.

Ejendommen på Münzstrasse ligger på hjørnet mellem Münzstrasse og den centrale indkøbsgade Damm. Denne ejendom omfatter et udlejningsareal på 1.238 m², hvoraf størstedelen er udlejet til modekæden Gina Tricot, der er en af Nordens hurtigst voksende modekæder for kvinder. Gina Tricot har 185 butikker fordelt på 5 lande. Udover Gina Tricot er der et enkelt kontorlejemål udlejet til en kirkeorganisation samt et enkelt boliglejemål i ejendommen.

Replica Uhren Bestes Replica Uhren Bestes Replica Uhren montres rolex replica watches Relique Rolex Montres Imitation De Montres Montres Pas Cher Bestes Relique Rolex Replicas de relojes suizos Replicas de relojes suizos Replica Orologi svizzeri Repliche Orologi Rolex Imitazione Di Orologi Rolex Orologi Omega Replica Orologi Longines Replica Repliche Orologi Rolex
sitemap
Replica Rolex Montres